Hobbyjournaal 187

Productnr.: HJ187

€ 1,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

HJ187

Bij dit Hobbyjournaal verschijnt alweer de laatste kerstcollectie van dit jaar. Een prachtige serie materialen van Amy Design die je laat dromen van besneeuwde dorpjes uit vervlogen tijden, de trein van de kerstman en winterse vogeltjes. Uiteraard laten we je in deze uitgave een aantal prachtige voorbeelden zien met de materialen die bij deze collectie horen.

In de Special van deze maand vind je maar liefst 10 mannen/jongenskaarten. Bij veel hobbyisten ontbreekt soms de inspiratie voor een mannenkaart en daar willen we natuurlijk graag een handje bij helpen. Naast heel specifieke mannenkaarten maakten we ook een aantal voorbeelden die wat minder uitgesproken zijn. Goed bewaren deze special, voor die inspiratieloze momenten.

De vaste rubrieken gaan deze maand alle kanten uit, van winterkaarten van Marianne Design en Yvon’s Art Factory tot bloemen van Sjaak en kerstkaarten van JEJE.

Natuurlijk blikken we ook al even vooruit naar de volgende maand. Dan verschijnt een prachtige collectie met winterbloemen van Jeanine’s Art: The Colours of Winter.

Kortom, voor elk weer wat wils in Hobbyjournaal 187.