Hobbyzine plus 19

Productnr.: HZ01704

€ 5,45
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

HZ01704

De Hobbyzine plus nummer 19 is nu verkrijgbaar!
Of de temperaturen nu hoog of laag zijn, deze uitgave is geschikt om lekker creatief bezig te zijn onder iedere weeromstandigheid. Heb je zin in het maken van Kerstkaarten en fleurige kaarten? Of wordt jij ook vrolijk van een mooie dierenkaart? Veel is mogelijk in deze kleurrijke uitgave. Speciaal voor de snoezige dierenkaarten is de collectie “Sweet pet” gebruikt in combinatie met de Designer Sheets in verschillende kleuren.Iedere meest voorkomende techniek komt wel aan bod in deze uitgave. Van nieuwe borduur- en dotpatronen, stempelen of gewoon lekker met malletjes werken, alles is mogelijk.

Gratis bij deze uitgave
Zoals jullie gewend zijn van ons ontvang je bij dit nummer een creatief ontworpen tekstmal die gebruikt kan worden op iedere kerstkaart. Klein en subtiel zodat het niet de hele kaart in beslag neemt. Tevens vind je 4 knipvellen met verschillende thema’s terug zodat je direct aan de slag kunt.

Veel plezier met het zien van de nieuwe producten, opdoen van inspiratie en het uitwerken van de vele creaties die er in staan.